Chief Quality Officer

Te laat, deze functie is vevuld, maar probeer onze andere vacatures

Een hoge lat en een sceptische geest

We leveren niets minder dan het beste. Het is jouw taak om te borgen dat we die claim ook waarmaken. Niets ontsnapt jouw aandacht. En als we de lat halen, leg jij ‘m net weer even hoger.

Jouw team

We werken vooral remote. We zijn een klein team. We werken op hoog tempo met korte communicatielijnen. Ieder project is teamwerk, maar jij ben de primaire quality engineer.

Jouw waarden
Jij waardeert snelheid en duidelijkheid. Ongeduld is een deugd. Afwijken is de standaard en creativiteit een vereiste. Je hebt een startup mentatliteit.

Jouw rol
Jij test onze oplossingen en daagt onze producten uit. Jij coordineert certificeringen als ISO en ISAE en pakt alle nodige taken op om ze te krijgen. Jouw rol is net zo strategisch als operationeel.

Jouw kwaliteiten
Jij hebt praktische test-skills en grote ambities. Jij bent dol op nieuwe dingen uitproberen. Diep in details duiken geeft je werkgeluk. Je bent een zelfstarter, werkt graag onafhankelijk en vraagt hulp waar nodig.

Jouw sollicitatie
Ons bedrijf draait om regels, hier bij Rulecube. Maar in dit geval laten we alle regels los. Je kunt een CV sturen, een video of wat je dan ook denkt dat ons overtuigt, dat jij de juiste persoon bent voor deze rol. Zorg er wel voor dat we weten waar we je kunnen bereiken.