Enterprise Sales Executive

Commerciële held die ‘nerd’ spreekt

Wij bouwen tools. Het is jouw baan om te zorgen dat de juiste mensen ze zien en hun waarde begrijpen. Mensen vinden, mensen ontmoeten en verbinding maken, daar leef jij voor.

Jouw team
We zijn een klein team. We werken op hoog tempo met korte communicatielijnen. We geven jou de juiste munitie, het vullen van je agenda is een gezamenlijke effort.

Jouw waarden
Jij waardeert snelheid en duidelijkheid. Ongeduld is een deugd. Afwijken is de standaard en creativiteit een vereiste. Je hebt een startup mentatliteit.

Jouw rol
Samen met het commerciele team bepaal jij hoe je je markt benadert. Je zoekt contact via social media, woont events bij, houdt online en offline meetings, bouwt aan relaties en zorgt voor getekende contracten. Jij voelt de behoefte van je klant aan, begrijpt de markt en zorgt dat de rest van het team dat ook doet.

Jouw kwaliteiten
Jij ben een wizard met LinkedIn Navigator, een mensen-mens en een sales-tijger. Jij begrijpt de behoefte van mensen en weet hoe je complexe, abstracte functionaliteit kunt vertalen naar iets dat hen aanspreekt. Jij creeërt je eigen succes en hebt een ondernemende geest.

Jouw sollicitatie
Ons bedrijf draait om regels, hier bij Rulecube. Maar in dit geval laten we alle regels los. Je kunt een CV sturen, een video of wat je dan ook denkt dat ons overtuigt, dat jij de juiste persoon bent voor deze rol. Zorg er wel voor dat we weten waar we je kunnen bereiken.