Sneller, data gedreven

Actief Klantbeheer

 

laptop, files and coffee

Jouw uitdaging

Actief Klantbeheer helpt  je organisatie om je klanten te volgen, commerciële leads te genereren en inzicht te krijgen in de risico’s of kansen van je klanten.

Jouw uitdaging is dat je zorg moet dragen voor je zorgplicht, terwijl je dagelijkse operatie vooral gericht is op commerciële activiteiten.

Onze Actief Klantbeheer-oplossing helpt je om waarde te creëren uit je klantenbestand, zonder het gedoe van een groot technisch project.

Waar we jou mee helpen

Data integratie

Jouw datamodel is ons uitgangspunt. Dure mappingprojecten zijn niet nodig. Verbind meerdere bronnen en breng ze binnen enkele minuten in kaart in één basismodel.

Data verrijking

Voeg meer waarde toe aan je data door externe bronnen aan te sluiten met behulp van onze geïntegreerde plugins. We hebben plugins voor zowel Open Data als commerciële bronnen.

Alerts aanmaken

Maak de signalen aan die je echt nodig hebt. Onze low-code oplossing geeft je de kracht om op elk moment een aangepaste alert aan te maken.

Inzichten omzetten in actie

Toon je signalen in een dashboard of breng ze tot leven door activiteiten te creëren voor je medewerkers of zelfs direct voor je klanten zonder handmatige tussenkomst.

Our clients include…

Bliksemsnel

Wij zijn er van overtuigd dat geen enkele taak meer dan 60 seconden moet duren. 

Makkelijk integreren en onderhouden

Wij bieden drag and drop technologie en visualiseren wat we kunnen om jouw leven makkelijker te maken.

Slim configureren

Wij hebben al nagedacht over audits, documentatie en geautomatiseerde tests zodat jij dat niet meer hoeft. 

Wil je zien hoe Rulecube jouw actief klantbeheer kan versnellen?