Rulecube en Yellowtail gaan exclusieve samenwerking aan

okt 20, 2021

Consultancy en softwareontwikkelaar Yellowtail Conclusion is een strategische samenwerking aangegaan met Rulecube, een startup met een SAAS oplossing voor low code api’s op basis van business rules. Met het partnership wordt Yellowtail exclusieve distributeur van de Rulecube oplossing binnen het domein van de financiële dienstverlening. Yellowtail levert binnen dat domein alle benodigde service en contractuele zekerheid die noodzakelijk is bij banken en verzekeraars. Beiden partijen zien in de samenwerking de kans om fors te versnellen in hun ontwikkeling.

Met de innovatieve technologie van Rulecube is het mogelijk om beslissingsregels, zoals bijvoorbeeld die voor het beoordelen van financieringsaanvragen, op een eenvoudige manier te definiëren en direct om te zetten in een API. De technologie kan in alle industrieën worden ingezet, en is tot nu toe al bij verschillende financieel dienstverleners toegepast.

“Wij kunnen door het gebruik van Rulecube sneller, transparanter en stabieler business rules in onze oplossingen integreren.” Aldus Matthijs Mons, Managing Director bij Yellowtail Conclusion. “Voor onze klanten is transparantie in gehanteerde regels en berekeningen essentieel, evenals het snel kunnen inspelen op wijzigingen in regelgeving en marktomstandigheden. Met Rulecube wordt daar een enorme slag in gemaakt”.

Mick Hanswijk, oprichter van Rulecube, geeft aan blij te zijn met de samenwerking. “Corporate organisaties zijn gebaat bij een sterke, stabiele partner met veel kennis van het domein. Die partner vinden ze in Yellowtail. Wij kunnen daardoor de focus houden op het verder ontwikkelen van onze oplossing. Daar is iedereen bij gebaat.“

Read more