Bied je klanten meer waarde

met een Rulecube partnership.

Ben jij een fan van low-code development, maar hebben jouw klanten een gecompliceerde business? Krijg blije medewerkers en blije klanten en word Rulecube partner.

Rulecube bespaart je tijd en hoofdpijn en geeft je een voordeel ten opzichte van de concurrentie.

Wij zijn gek op partnerships

We zijn ongeduldige mensen. Daarom zijn we dol op snelheid. En dat bereik je het best iedereen doet waar hij goed in is. Jij bent goed in jouw vak, wij zijn goed in business rules en workflows. Laten we samen sneller, meer bereiken.

We hebben verschillende soorten partnerships, passend bij wat jij voor jouw klanten doet. Neem contact op om meer te horen over de details. 

Onze typen partners

Fast icon

Onafhankelijke Softwareleverancier

Je maakt en verkoopt je eigen software.

icon check on clipboard

Implementatie Partner

Consultants en IT bedrijven met specifieke kennis van een branche of technologie. Je gebruikt Rulecube als onderdeel van de oplossing voor je klant. 

icon versions stacked

Referentie partner

Consultants, interim managers en IT bedrijven die hun klanten naar ons verwijzen. 

icon versions stacked

Operationeel Partner

Business Analisten en developers die zelfstandig  oplossingen bouwen voor klanten met Rulecube. 

“Er gaat niets boven de energie van een goed geolied partnerschap waar alle partners en de klanten voordeel aan hebben. “

Mick Hanswijk

CEO Rulecube

Mick Hanswijik

Hoe je Rulecube Partner wordt

 

  1. We plannen een call om kennis te maken. We bespreken je ambities en behoeften. We geven je een eerste introductie met Rulecube en laten zien wat het kan. 
  2. We plannen een tweede meeting om de verschillende partner-opties te bespreken en de technische inrichting van ons partnerschap.
  3. We stellen een partnerovereenkomst op, waarin we vastleggen hoe we omgaan met contracten, support, beloning en het aanmaken van sandboxes en Rulecube omgevingen. 
  4. We richten jouw Rulecube omgeving in en je krijgt een training over hoe je Rulecube voor jouw projecten inzet. 
  5. Je start met je eerste project.

Waarom een Rulecube partner worden?

Focus op plezier

Jouw mensen kunnen zich focussen op leuk en uitdagend werk. Rulecube genereert automatisch API’s en de bijbehorende documentatie. Bespaar je team saai copy-paste werk. Iedereen wil met de beste tools werken.

Wees concurrerend

Pak een voorsprong op de concurrentie. Handmatig je API’s bouwen en je business rules hard coderen is heel duur voor je klant. Met Rulecube ben je sneller en goedkoper.
De omgeving voor je klant opzetten is een kwestie van seconden. En vanaf daar ben je flexibel om de regels aan te passen aan de veranderingen binnen hun business.

Tevreden klanten

Jouw klanten zijn blijer, want ze hebben meer controle en zijn hyper-agile. Business rules veranderen constant. Ze zijn vaak direct verweven met de kernpropositie van jouw klant. Of ze zijn heel bepalend voor hun efficiency.
Door klanten controle te geven over hun regels, kunnen ze op elk gewenst moment de manier waarop ze werken veranderen.

"Met Rulecube kunnen we meer leveren aan onze klanten in minder tijd. Door ons partnership kunnen we concurrerender zijn zonder in te leveren op kwaliteit."

Mark Leck
Yellowtail

Neem contact op voor een partner-gesprek. Wij kunnen niet wachten!