Innovation lab: versterk je design sprint

Heb jij de kennis van je business en geweldige ideeën, maar niet de technische skills om ze tot leven te brengen? Ons innovatie lab is precies wat je nodig hebt.

laptop, files and coffee
the process steps of the design sprint

Je hebt geweldige ideeën maar geen technische vaardigheden

Wat maakt een idee geweldig? Een idee is een geweldig idee als het beantwoordt aan de behoefte van de klant. Feedback van de klant is dus cruciaal. Hoe korter je die feedbackloop kunt maken, hoe sneller je van een goede oplossing een geweldige oplossing kunt maken.

Maar wat als je niet over de technische vaardigheden beschikt om je idee tot leven te brengen? Dat is waar ons Innovation lab om de hoek komt kijken. Het concept is eenvoudig. We gaan met je aan tafel zitten in de ideation-fase. Jij deelt wat je in gedachten hebt. Wij bouwen terwijl jij vertelt. Zo kun je je ideeën valideren bij je klanten en je product direct verbeteren.

Wat mensen zeggen over Innovation lab

Maakte echt het verschil

“In een dag hadden we een werkend Proof of Concept. Het was fantastisch om onze ideeën tot leven te zien komen. Het innovation lab team was onmisbaar bij het naar een hoger niveau brengen van ons product. “

Rick te Molder

CX consultant

The benefits of Innovation Lab

Bliksemsnel

Wij vinden ongeduld een deugd. We geven jou resultaat, zo snel als menselijk haalbaar.

Kortere feedback loop

Met een superkorte feedback loop bespaar je tijd en geld. En je verspilt geen energie aan het verkeerde idee.

Slimme koppen

Wij komen met meer dan alleen uitvoerende skills aan tafel: wij snappen complexe IT uitdagingen en hebben een bak aan ervaring.

Enkele van onze klanten …

Het standaard Innovation lab pakket bestaat uit

Z
Voorbereidende call
In de voorbereiding van jouw design sprint bespreken we jouw ambities, achtergrond en eventuele technische context waar we rekening mee moeten houden. 
Z
Ideation dag
Twee van onze innovatie specialisten  schuiven een hele dag bij je aan. We bouwen waar jullie mee komen. Al onze ervaring, kennis en technische skills staan tot je beschikking.
Z
Een werkend prototype
Aan het eind van de dag heb je een werkend prototype. Geen klikbare mockup, maar een echt werkende testbare applicatie. 
Z
Rulecube licentie voor je testfase
Nadat we je prototype hebben opgeleverd heb je nog een volledige maand toegang tot Rulecube. Zo kun je goed testen, valideren, aanpassen en verbeteren.

Wil je meer? Of gewoon meer weten? Wij staan voor je klaar!

Plan een call in, dan beantwoorden we al je vragen.