Jouw kennis. Jouw gegevens. Jouw regels. Ons platform.

Volledig geȉntegreerd

De business moet zelf gaan over de business. IT is daarin faciliterend. Daarom zijn onze oplossingen makkelijk te gebruiken door business mensen. Er zijn geen developer skills nodig. En geen deployment skills. En we beloven: geen steile leercurves.

Geen zorgen, jouw IT afdeling is ook blij met ons. Wil je de technische details om hen te informeren? Stuur ze onze techsheet. Je download ‘m via de knop hieronder.

Werken met Rulecube

In zijn eenvoudigste vorm bestaat een nieuw business model uit een paar simpele stappen. Maak een ruleset door input variabelen en business rules te definiëren. Bewaar ze.

Je eerste cloud webservice op basis van kennis is klaar voor gebruik.

Je kunt handmatig eenvoudige input modellen maken. Maar als je business complex is, kun je ook onze drag-and-drop feature geburiken. Je dropt je JSON file op onze editor en je model wordt automatisch aangemaakt.

Ruleset sjablonen helpen je verschillende rulesets te managen met dezelfde layout.

Definieer wat je weet op een inutitieve manier met behulp van regels en beslistabellen.

Je business rule documentatie wordt automatisch aangemaakt tijdens het proces.

Zodra je een ruleset maakt of verandert, wordt er een cloud-based web service aangemaakt. Deze web service is direct beschikbaar om te gebruiken.

Je kunt meerdere ruleset versies naast elkaar beheren, draaien en uitvoeren. Zo kunnen verschillende gebruikers van je web service op hun eigen tempo jouw nieuwe api integreren.

Met Rulecube kun je regels, beslistabellen en AI modellen combineren.

Je omschrijft moeiteloos je kennis met behulp van regels en beslistabellen. Waar wel data beschikbaar is, maar de regels nog onduidelijk zijn, zet je ons AI component in om nieuwe inzichten te krijgen.

Heb je al een eigen AI model? Je integreert ‘m makkelijk in ons platform.

Maak je eigen kennisdomein aan. Jouw API is automatisch gedocumenteerd, beschikt over versiebeheer en is gedeployed.

Je testcases worden automatisch uitgevoerd na elke wijziging. Dus jouw kennisdomein is beschermd tegen onverwachte uitkomsten.

Onze ingebouwde validators bewaken doorlopend de integriteit van je regels.

Neem 60 seconden om Rulecube in actie te zien.

Rulecube partner worden

Gebruik Rulecube voor MKB, startups of enterprise klanten.

Het Rulecube platform is geschikt voor vrijwel elk bedrijf of branche. Ben jij een development of implementatie specialist? Dan kun je Rulecube gebruiken om je klant een efficientere oplossing te bieden.

Wij werken graag samen. Check onze partner pagina om te zien welke vorm van partnership het beste bij jou past.

Use cases

Bekijk hoe Rulecube onze klanten hielp.

Niets laat de mogelijkheden van Rulecube zien als de verhalen van onze klanten.

Check onze cases pagina om te zien wat onze klanten met Rulecube hebben bereikt.

“Echte business waarde creeeren met een krachtige tool.”

“Omdat ik de mensen achter Rulecube al lang ken, was ik heel benieuwd naar hoe ze de wereld van business rule engines zouden transformeren. Zoals verwacht hebben ze het naar een nieuw niveau getild. Als je een platform zoekt om echt krachtige oplossingen mee te bouwen, op basis van kennis, dan kun je stoppen met zoeken: dit is de tool die je nodig hebt.”

Nathan Brouwer – EMEA Sales Director bij Figlo

“We zijn wendbaarder dan ooit”

“Als leverancier van IT oplossingen en diensten rond digitale tranformatie, zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Met Rulecube combineren we onze kennis van de industrie met geavanceerde technologie. Rulecube is echt een aanjager voor onze creativiteit en innovatiekracht.”

Mark Leck – Managing director bij Yellowtail

Zorg dat Rulecube voor jou werkt.

Onze technologie

Wat we prettig vinden aan VueJS is de korte leercurve. En de flexibiliteit. Het helpt onze om mooie UI te ontwikkelen met minder codeerwerk.

.Net Core helpt ons om een robuust en veilig framework te bouwen voor onze cross-platform cloud oplossing.

Doordat we Node gebruiken, kunnen onze developers zowel de voor- als de achterkant beheren. Het is snel, het schaalt en het ondersteunt ons microservices model goed.

We gebuiken het toonaangevende open source AI platform TensorFlow voor de machine learning features in onze oplossing. Het wordt gesteund door Google, heeft een goede community support en biedt zowel low level als high level implementatie paden.

Het is ook mogelijk om je eigen AI algoritmes in ons kennisdomein te betrekken, zolang er maar een API beschikbaar is.

MongoDB is onze keuze voor de database. Het is snel, schaalbaar, flexibel en heeft geweldige features voor een hoge beschikbaarheidsgraad.

Azure biedt ons een gemakkelijk deployment pad voor onze eigen cloud services. Nu hosting een commodity wordt, ondersteunen we ook deployment naar andere grote hosting platforms.

Alle technische details op een rij.

Als je alle technische details in een enkel overzichtelijk document wilt, download dan onze Techsheet via de knop hieronder.