Nerd zoals wij? Hier zijn alle technische details die jij nodig hebt.

We snappen dat je de details wilt en het liefst snel. Scroll naar beneden voor onze tech stack en alle redenen waarom Rulecube beter is dan andere business rule engine of workflow engine.

Zien hoe het werkt?

Bekijk deze video om te zien hoe we een ruleset, een API en documentatie maken in minder dan 60 seconden. Het geeft je een snel idee van hoe snel Rulecube werkt. Perfect voor ongeduldige mensen. Wil je alles zien? Boek een demo met de knop hieronder en we laten je alles zien wat je moet weten.

Wat wij beter doen

Razendsnel

We zijn ervan overtuigd dat taken nooit langer dan 60 seconden mogen duren.

Makkelijk te integreren en onderhouden

We werken met drag and drop functionaliteit, visualiseren zo veel mogelijk en doen er alles aan om je leven makkelijker te maken.

Slimme configuratie

Wij hebben nagedacht over audits, documentatie en geautomatiseerd testen, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Razendsnel

Snel implementeren

We implementeren een API in secondsen. Ongeacht hoe complex jouw API inputmodel is.

Snel deployen

Het maken van een API staat gelijk aan de go-live. Dus een API maken in seconden betekent een API deployen in seconden. Een nieuwe versie maken betekent een kopie maken, deze een versienummer geven, de wijzigingen configureren en klaar. Een API offline halen doe je met één druk op de knop.

Snelle adoptie

We mikken op een korte leercurve. We trainen je team op basis van hun technische expertise. Een technisch onderlegd team kan in een halve dag worden getraind. Het trainen van business information managers met weinig technische achtergrond duurt twee tot vier dagen.

Snelle executie

Onze NodeJS engine, aangedreven door Google’s V8 engine, blinkt uit in snelheid met een just-in-time compiler voor snelle uitvoering van onveranderlijke bedrijfsregels. Om de efficiëntie te optimaliseren, slaat de engine irrelevante regels over tijdens de uitvoering en berekent hij andere regels slechts eenmaal.

Makkelijk te integreren en onderhouden

Integreren

Alles aan Rulecube is gemaakt om zo min mogelijk tijd te verspillen aan vervelend herhalend werk.

Daarom zijn Rulecube API’s restful en kunnen alle regelsets stateless worden aangeroepen. Wil je een codevoorbeeld zien voor een integratie?

Onderhouden

We zijn bezeten van het gemakkelijk maken van onderhoud en compliance. Bijvoorbeeld:

  • SSO en MFA zijn een gegeven
  • We hebben rollen en autorisatie op een granulair niveau
  • We ondersteunen de OTAP stadia door voor elk stadium een instance aan te bieden.
  • Migreren tussen stadia kan met import/export of via automatische CI/CD met behulp van de Rulecube API.
  • We bieden omgevingsvariabelen waarmee je de verschillen voor elke instantie kunt configureren (API URL’s, certificaten, etc.).
  • We bieden veldspecifieke one-way encryptie
  • We loggen datum, tijd en gebruiker voor alle wijzigingen aan de ruleset om compliance en historie/roll-back functionaliteit te ondersteunen.

Slimme configuratie

Enorm veel opties voor schaalbaarheid

Regelsets kunnen functioneren als zelfstandige bibliotheken voor eenvoudig hergebruik in andere regelsets.

Regelsets ondersteunen ook overerving, dus je kunt kind-regelsets hebben die alle definities erven van een ouder, maar verschillen in details.

Configureren, niet coderen

Business rules, reken- en beslismodellen worden geconfigureerd. Alles is low-code. Definities zijn gebaseerd op functioneel programmeren, in lijn met hoe de meeste (rationele) mensen denken. We werken met bibliotheken om het leven gemakkelijker te maken. Als je met Excel kunt werken, kun je met Rulecube werken.

Even checken

We sporen doorlopend onregelmatigheden op. Als je een fout hebt gemaakt, weet je dat. En elke ruleset heeft zijn eigen testcases, dus je kunt je ruleset unit-test-style controleren. Bij elke verandering aan je regelset worden alle tests uitgevoerd en alles wat afwijkt wordt direct op het scherm getoond.

“Echte business waarde creëren met een krachtige tool.”

“Omdat ik de mensen achter Rulecube al lang ken, was ik heel benieuwd naar hoe ze de wereld van business rule engines zouden transformeren. Zoals verwacht hebben ze het naar een nieuw niveau getild. Als je een platform zoekt om echt krachtige oplossingen mee te bouwen, op basis van kennis, dan kun je stoppen met zoeken: dit is de tool die je nodig hebt.”

Nathan Brouwer – EMEA Sales Director bij Figlo

“We zijn wendbaarder dan ooit”

“Als leverancier van IT oplossingen en diensten rond digitale tranformatie, zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Met Rulecube combineren we onze kennis van de industrie met geavanceerde technologie. Rulecube is echt een aanjager voor onze creativiteit en innovatiekracht.”

Mark Leck – Managing director bij Yellowtail

Onze technologie

Wat we prettig vinden aan VueJS is de korte leercurve. En de flexibiliteit. Het helpt ons om een mooie UI te ontwikkelen met minder codeerwerk.

 

.Net Core helpt ons om een robuust en veilig framework te bouwen voor onze cross-platform cloud oplossing.
Doordat we Node gebruiken, kunnen onze developers zowel de voor- als de achterkant beheren. Het is snel, het schaalt en het ondersteunt ons microservices model goed.
We gebuiken het toonaangevende open source AI platform TensorFlow voor de machine learning features in onze oplossing. Het wordt gesteund door Google, heeft een goede community support en biedt zowel low level als high level implementatie paden.

Het is ook mogelijk om je eigen AI algoritmes in ons kennisdomein te betrekken, zolang er maar een API beschikbaar is.

MongoDB is onze keuze voor de database. Het is snel, schaalbaar, flexibel en heeft geweldige features voor een hoge beschikbaarheidsgraad.

We willen wel zo goed mogelijk in je technische landschap passen. Voor on-premise installaties bieden we dan ook MS SQL Server aan als tweede optie.

Azure biedt ons een gemakkelijk deployment pad voor onze eigen cloud services. Nu hosting een commodity wordt, ondersteunen we ook deployment naar andere grote hosting platforms.

Alle technische details op een rij.

Als je alle technische details in een enkel overzichtelijk document wilt, download dan onze Techsheet via de knop hieronder.

 

Praat samen met ons verder over jouw uitdagingen

Vraag een persoonlijke demo aan waarin we in gaan op jouw unieke business case