Low-code oplossing voor business rules en API’s

Maak jouw bedrijf sneller, slimmer en meer klantgericht

SCRUM is niet snel genoeg

Je moet iets veranderen in je organisatie. Die kleine extra stap brengt jouw bedrijf die langverwachte innovatie. Of neemt een groot aansprakelijkheidsrisico weg. Geen punt, jouw team rondt net vandaag een sprint af. Over twee weken heb je wel iets…

Wij snappen dat sommige dingen geen twee weken kunnen wachten. Soms is twee uur al te lang. Agile werken is dan gewoon niet snel genoeg. Jij moet hyper-wendbaar zijn. Jouw business vraagt om hyper-agility.

Rulecube is een business rule engine en low-code API builder. Het is gemaakt voor verandering in een oogwenk. Ook bij complexe data-modellen.

Verandering is moeilijk en duur

Verandering wordt duurder naarmate er meer kennis en regelgeving bij komt kijken. Het is als een draad vervangen in een spinneweb: de kans is groot dat je alle stuk maakt.

IT mensen zijn schaars

Het is lastig goede IT mensen te vinden. Maar ze zijn nodig je systeem aan te passen. Jouw aanpassingen prioriteit geven, betekent ander werk uitstellen.

Je hebt hulp nodig van derden

Bij de meeste veranderingen heb je hulp van buitenaf nodig. Je weet nooit zeker hoeveel werk dat is en hoeveel het gaat kosten. Je weet wel dat jij de rekening betaalt.

De business zit niet aan het stuur

De inhoudelijk specialist heeft de macht van de kennis, maar de IT-er heeft de macht van de verandering. Daardoor wordt de organisatie vaak door processen gestuurd in plaats van door de business.

Rulecube in 90 seconden

Bekijk de video en zie hoe business innovatie, complexe data, AI en business rules samen komen met Rulecube. Het kost je maar 90 seconden. Voor meer details over hoe Rulecube werkt bekijk je de pagina ‘Hoe het werkt’.

Als het twee weken kost om te leren, is het niet low-code

Dat is ons motto. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in enterprise solutions en slimme technologie. En we doen alles snel en simpel. No-nonsense, gewoon tools die je helpen te doen wat er nodig is. Nu.

Fast icon

Agility by design

Drag and drop. Zo simpel is het om complexe data modellen en regels te integreren. Ga binnen een paar seconden van start. En maak API’s op ieder moment tussen de werkzaamheden door.

icon check on clipboard

Audits inbegrepen

Leg elke stap van het uitvoeren van je regelset automatisch vast. Vind achteraf tot in het kleinste detail terug wat er is gebeurd.

icon versions stacked

Makkelijk integreren

Al je API versies kunnen naast elkaar werken. Klanten en leveranciers kunnen in hun eigen tempo integreren. IT veranderingen houden je niet langer tegen in je innovatie.

icon undo

Druk zo op 'undo'

Toch niet zo blij met de resultaten van je nieuwe business rules? Druk gewoon op ‘undo’. Door ons versiebeheer en versiehistorie ben je niets kwijt.

Via onderstaande knop krijg je een overzichtelijk document met al deze informatie om aan je team door te sturen. 

Zien hoe Rulecube jouw business kan helpen?

Nieuws