Vooral voor onze maatwerk-berekeningen lost Rulecube echt een geweldige oplossing.

Nathan Brouwer  Enterprise Account Executive Figlo

Een rekenmotor vervangen

De industrie
Financiële dienstverlening

Het bedrijf
Figlo biedt oplossingen voor financiele planning en financieel advies aan onafhankelijk financieel adviseurs, franchise organisaties en grote enterprise organisaties zoals verzekeringsmaatschappijen en banken.

Het resultaat
Figlo gebruikt Rulecube voor berekeningen rond estate planning binnen hun product en hun webservices.

Oplossing
Figlo heeft met Rulecube berekeningen, webs services en berichtgeving gebouwd voor estate planning. Figlo biedt oplossingen voor adviseurs met generieke adviessoftware en biedt software voor banken, verzekeraars en franchise-organisaties. De enterprise klanten willen soms hun eigen specifieke interpretatie van wet- en regelgeving in de software verwerkt zien. Of ze willen eigen specifieke berichtgeving. Met rulecube kunnen deze klanten een ruleset kopiëren en hun eigen unieke details aanbrengen.

Proces
Een van de dingen die Figlo waardeerde aan Rulecube is de korte leercurve. De business analysten waren al dezelfde dag in staat om hun eerste ruleset te implementeren.

Meer weten
Wil je meer lezen over hoe Figlo Rulecube heeft gebruikt om een rekenmotor te bouwen? Download de hele case study hieronder.

Lees de volledige case study

Als je het hele verhaal wilt lezen over de samenwerking van Figlo en Rulecube, download dan de case study als pdf via de knop hieronder.

Bekijk de video waarin Mark en Nathan hun verhaal delen