Snellere, datagedreven

Embeddable Workflow Engine

laptop, files and coffee

Jouw uitdaging

Onze embeddable Workflow Engine helpt je organisatie om datagestuurde, API-first bedrijfsprocessen te creëren binnen je eigen softwareoplossing.
Jouw uitdaging is dat je een customer journey wilt creëren die voldoet aan vele regels en wetgeving en tegelijkertijd je organisatie lean, mean en wendbaar wilt houden.

Scheid maatwerk van je generieke software. Het gebruik van een embeddable Workflow Engine helpt je om complexe processen te creëren en te onderhouden in een voortdurend veranderende markt.

Waar we jou mee helpen

Ontwerp je workflow

Met ons design canvas kun je je workflow visueel schetsen. Versleep je workflow bouwblokken. Schuif ze door elkaar. Voeg een stap toe. Het is allemaal eenvoudig.

Schaal op waar nodig

Voeg je regelsets toe aan je bibliotheek en hergebruik ze. Werk met parent en child rulesets. En gebruik versiebeheer, waardoor je nieuwe sets kunt maken zonder de oude af te breken.

Audits inbegrepen

Neem elke stap van je model-executie op. Terugkijken naar wat er is gebeurd is net zo eenvoudig als op een playback knop drukken, tot in het kleinste detail.

Integreer wat je al hebt

Rulecube fungeert ook als je integratielaag. Je hoeft niet alles te veranderen om je leven makkelijker te maken. Gebruik gewoon wat je hebt.

Onze klanten zijn onder andere…

Bliksemsnel

Wij zijn er van overtuigd dat geen enkele taak meer dan 60 seconden moet duren. 

Makkelijk integreren en onderhouden

Wij bieden drag and drop technologie en visualiseren wat we kunnen om jouw leven makkelijker te maken.

Slim configureren

Wij hebben al nagedacht over audits, documentatie en geautomatiseerde tests zodat jij dat niet meer hoeft. 

Wil je zien hoe Rulecube jouw workflow versnelt?