Embeddable

Business Rule Engine 

laptop, files and coffee

Jouw uitdaging

Onze Embeddable Business Rule Engine helpt je organisatie om software op maat te maken terwijl je software toch 100% generiek blijft. Want jij moet aan alle eisen van je klanten voldoen, maar ook blijven investeren in je generieke roadmap.

Scheid de parameterisatie voor klanten van je standaard software. Door gebruik te maken van een embeddable BRE schep je ruimte voor innovatie en zorg je voor een scherpe scheiding van belangen in je landschap.

Waar we jou mee kunnen helpen

Wendbaarheid als kern

Drag and drop. Zo eenvoudig is het om complexe datamodellen en regels te integreren. Begin binnen enkele seconden met het definiëren van je business rules. En maak direct API’s.

Makkelijk integreren

Al je API-versies draaien naast elkaar. Klanten of leveranciers kunnen in hun eigen tempo integreren. IT-veranderingen zullen je innovatie niet meer tegenhouden.

Audits inbegrepen

Registreer elke stap van de uitvoering van je model. Controleren wat er is gebeurd is net zo eenvoudig als op playback drukken, tot in het kleinste detail.

Er is altijd nog 'Undo'

Ben je niet blij met de resultaten van je nieuwe business rules? Druk gewoon op ‘undo’. De bronversie en wijzigingsgeschiedenis zorgen ervoor dat er niets verloren gaat.

Onze klanten zijn onder andere…

Bliksemsnel

Wij zijn er van overtuigd dat geen enkele taak meer dan 60 seconden moet duren. 

Makkelijk integreren en onderhouden

Wij bieden drag and drop technologie en visualiseren wat we kunnen om jouw leven makkelijker te maken.

Slim configureren

Wij hebben al nagedacht over audits, documentatie en geautomatiseerde tests zodat jij dat niet meer hoeft. 

Benieuwd hoe dat technisch allemaal in elkaar zit? 

Wil je zien hoe Rulecube jouw roadmap kan versnellen?