Sneller, datagedreven Dynamic Case Management

Jouw organisatie heeft te maken met complex casemanagement. Je wilt je cliënten de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen. Maar je wilt je waardevolle resources niet gebruiken voor stappen die geen waarde toevoegen voor je cliënt en die geautomatiseerd kunnen worden. Onze oplossing voor Dynamic Case Management is precies wat je nodig hebt.

laptop, files and coffee

Jouw uitdaging

Dynamic Case Management gaat over het samenbrengen van gegevens, mensen en documenten in een efficiënt proces. Je uitdaging is dat je gegevens in legacy systemen zitten, documenten niet uniform zijn en mensen onvoorspelbaar zijn.

Onze oplossing voor dynamisch casemanagement helpt je om al deze elementen snel, efficiënt en hyper-agile met elkaar te verbinden.

Waar we je mee helpen

Data integratie

Met ons kun je in een paar seconden een API-first workflow bouwen. Je kunt elk datamodel gebruiken dat je maar wilt. Sleep het gewoon naar Rulecube en ga van daaruit verder.

Document interpretatie

Maak je eigen documenten en interpreteer documenten die je ontvangt. Jij beslist of je een AI-ondersteunde beoordeling van het document wilt of dat je een medewerker een taak geeft om het te controleren.

Workflow Management

Met onze acht eenvoudige bouwstenen bouw je ‘drag and drop’-stijl je workflowproces op een canvas. Als je het kunt bedenken, kun je het maken.

Control

Audit alle wijzigingen in je workflow. En controleer hoe een proces wordt uitgevoerd. Geen black box, maar een transparant en uniform proces voor iedereen.

Onze klanten zijn onder andere…

Bliksemsnel

Wij zijn er van overtuigd dat geen enkele taak meer dan 60 seconden moet duren. 

Makkelijk integreren en onderhouden

Wij bieden drag and drop technologie en visualiseren wat we kunnen om jouw leven makkelijker te maken.

Slim configureren

Wij hebben al nagedacht over audits, documentatie en geautomatiseerde tests zodat jij dat niet meer hoeft. 

Wil je zien hoe Rulecube jouw Dynamic Case Management versnelt?