Over ons

h

Ons verhaal

We maken al meer dan 20 jaar enterprise solutions en kennis-management-systemen. We zijn er van overtuigd dat de meeste bestaande systemen veel te complex zijn.

Daarom werken we op een nieuwe en verfrissende manier aan het omzetten van kennis in makkelijk te gebruiken IT bouwstenen die je meteen kunt inzetten.

Ons team

Onze professionals hebben een passie voor de combinatie van business en IT. We maken graag oplossingen waar je bedrijf van groeit.

Iedereen in ons team begrijpt het belang van de business, blijft op de hoogte van de laatste tech trends en heeft een duidelijk overzicht van onze tech stack en de markt die we daar mee bedienen.

Onze methode

Onze software wordt in co-creatie met onze partners en hun klanten ontworpen en ontwikkeld. Korte development cycli maken onze oplossing meer dan wendbaar. Wij vinden de best passende oplossing voor jouw business case. En die ligt wat ons betreft altijd in generieke software voor maatwerk behoeften.

Technologie gedreven business innovatie

De afgelopen dertig jaar heb ik bedrijven geholpen met strategische keuzes die business en technologie samenbrengen. Ik introduceer graag ‘innovativiteit’ bij bedrijven, zowel in de mindset van mensen als in de cultuur van het bedrijf.

Ik weet zeker dat met Rulecube ook bij jouw bedrijf kunnen doen.

Mick Hanswijk
Mede-eigenaar en mede-oprichter Rulecube

Mick Hanswijik

Wij zijn gek op samenwerking

We zijn vooral gek op het zo snel mogelijk oplossen van de uitdagingen van onze klanten. Daarom starten we het liefst zo vroeg mogelijk met een Proof of Concept. Het helpt ons om je business te begrijpen en je uitdagingen en het bewijst hoe snel Rulecube dingen kan oplossen. Onze klanten kunnen dat bevestigen.

Wil je weten hoe Rulecube jou kan helpen je business te verbeteren?