Usage examples

logo five degrees

Configureerbare core banking

Five Degrees levert core banking technologie. Hun jongste product °neo is een cloud-native core banking platform dat helemaal nieuw is ontwikkeld. Dit platform is Microsoft Azure native en is het resultaat van ruim tien jaar ervaring in core banking.

Ze gebruiken Rulecube om hun business rules binnen °neo in te richten.

Figlo logo

Geholpen financieel advies

Figlo is een van de marktleiders op het gebied van financial planning software.

Met behulp van rules op basis van hun data model en berekende resultaten, worden financieel adviseurs geholpen. Daarnaast implementeerden we Estate Planning berekeningen voor hun generieke product en hun enterprise klanten.

Figlo logo

Prevalidatie van hypotheken

Deze grote bank wilde hun klanten meer bieden: duidelijkheid in de vroegste fase van een woningaankoop. Een flinke taak, want bij een hypotheekaanvraag zijn meer dan 200 regels betrokken. Maar door Rulecube in te zetten en te combineren met een duidelijke stoplicht-communicatie, bereikten we een geweldig resultaat. Een mooi voorbeeld van geweldige samenwerking met ons partnernetwerk.

{

We zijn wendbaarder dan ooit

Als leverancier van IT oplossingen en diensten rond digitale transformatie, zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klant.

Met Rulecube combineren we onze kennis van de industrie met toonaangevende technologie. Rulecube vergroot echt onze creativiteit en innovatiekracht.

Mark Leck
Managing director

Logo DAK

First Time Right verbeteren

DAK is een service provider binnen de financiële dienstverlening. Met behulp van Rulecube bouwden onze partner een hypotheek pre-validatiesysteem: Hypact-Hub.

30 Geldverstrekkers en 1500 adviseurs, samengebracht in één systeem.

Weten hoe Rulecube jouw business kan verbeteren?