Geoptimaliseerde support en communicatie tillen onze hypotheek-dienstverlening naar het hoogste niveau.

Tim Rijvers  CEO DAK

First Time Right verbeteren

logo DAK

De industrie
Financiële dienstverlening

Het bedrijf
DAK is een service provider binnen de financiële dienstverlening. Ze zijn een aanspreekpunt voor 1500 hypotheekadviseurs en bemiddelen voor 150 financiële bedrijven. Hun dagelijkse werk bestaat uit het ondersteunen van adviseur om het beste product voor hun klanten te vinden, het uitvoeren van mid office taken en het beoordelen van hypotheek- en verzekeringsaanvragen. Ze accepteren die of wijzen ze af namens een groep geldverstrekkers.

Het resultaat
Onze partner Yellowtail bouwde een mid-office applicatie inclusief pre-validatie van hypotheken.

Oplossing
Onafhankelijk adviseurs kunnend e diensten van DAK gebruiken om een hypotheek voor hun klanten aan te vragen bij een van de 30 geldverstrekkers. Hiervoor gebruiken ze een adviseursportaal dat de klantgegevens verwerkt in het DAK mid-office systeem. Yellowtail bouwde een mid-office systeem en implementeerde pre-validatie met Rulecube. Dit systeem controleert of de hypotheekaanvraag aan de acceptatiecriteria van de geldverstrekker voldoet. Zo niet, is er een directe feedback loop. De adviseur kan daardoor direct actie ondernemen en de aanvraag aanpassen. Dit versnelt het proces voor alle betrokkenen. De backoffice van DAK wordt niet onnodig lastiggevallen met onrealistische aanvragen of invoerfoutjes. Daardoor kan de mid-office kan daardoor sneller met de andere aanvragen aan de slag.

Proces
Yellowtail is lid van het Rulecube partner programma. Toen DAK contact met hen opnam voor een nieuw en verbeterd mid-office systeem, konden ze daar een geavanceerd pre-validatiesysteem in opnemen met behulp van Rulecube. Als partner informeren we hen over nieuwe features en mogelijkheden en bedienen we de klant samen als dat nodig is.

Meer weten
Wil je meer weten over hoe DAK gebruik maakt van Rulecube om hypotheekaanvragen te valideren? We leggen het graag uit tijdens een persoonlijke demo.

Vraag demo aan

Als jij meer wilt weten over hoe je Rulecube inzet voor jouw eigen propositie richting je klant, laat het ons weten. Neem contact op en vraag een persoonlijke demo aan.